Pages Menu
Categories Menu

jakie herbatki ziolowe na odchudzanie

jakie herbatki ziolowe na odchudzanie

Kilka oryginalnych, przemieszczane struktury przedstawiają tę erę.

Dom Davis, na przykład, został przeniesiony z obszaru Indian Creek, na północ od Bryson City. Ukończony w 1900 roku, po dwuletnim okresie budowy, to jest Split, kasztanowca dzienniki i jest podzielony na trzy pokoje, w tym salon z kominkiem i pianinem i kuchni z paleniskiem i ciężki stół bloku.

Meathouse, przeniesiony z Małej Cataloochee, North Carolina, zawsze były umieszczone najbliżej głównego budynku dla wygody i bezpieczeństwa oraz zachowany jeden z najważniejszych źródeł żywności w tym okresie. Chociaż można to teoretycznie mieści się kilka rodzajów mięsa, wieprzowina, które zostały standardowo zabijanego jesienią, ponieważ jego charakterystyczny niższych temperaturach, był głównym typem i że zwykle były solone lub wędzone w celu ochrony przed bakteriami i owadów.

Kurczaki, przechowywane w domu kurczaka, pod warunkiem, że zarówno mięso i jaja, a ich pióra zostały wykorzystane do poduszki i materace.

jakie herbatki ziolowe na odchudzanie

Jabłka, równie przechowywane w ziemi i kamiennym murem izolacji domów jabłoni, był odcinkowych wiejskich, górskich gospodarstw dietach i były spożywane surowe lub używane do jabłecznik, ocet, sos jabłkowy, jabłkowy, masło i placki. Heartier zimowe jabłka były przechowywane w pojemnikach na poziomie gruntu, a tym bardziej delikatna odmiana letnia zostały zapisane nad nimi.

Kukurydza, najważniejsze, wielozadaniowy upraw, zostały wykorzystane do mąki kukurydzianej, paszy dla zwierząt (jak liście), rozpalenia ognia (jak dla kolb) i wata do krzesła, materace, i chodników (jak shucks). Corncrib, miejsce przechowywania, chroniła go od pogody i zwierząt.

W młynie sorgo i pieca, sorgo trzciny zostały zamienione na melasę, które następnie zostały wykorzystane do syropu i gotowania.

Hogs, głównym źródłem mięsa w gospodarstwach górskich, zostały także stanowiły podstawę dla smalcu i zupy.
Artykuł dzięki: